Θεματικές Ενότητες του Προγράμματος Ομιλιών, Στρογγυλών Τραπεζιών και Εργαστηρίων της 15ης Health Expo Athens
Επιστημονικό Πρόγραμμα
8ο Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας της ΕΦΕ

Το Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας (Ε.Φ.Ε), στοχεύει να βελτιώσει τις επιστημονικές δεξιότητες σε βασικά θεραπευτικά πεδία της Φαρμακευτικής Φροντίδας, που είναι απαραίτητα για την καθημερινή πρακτική στο φαρμακείο.

Δείτε το πρόγραμμα

2ο Συμπόσιο Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών της ΠΕΦΝΙ

Στα πλαίσια του Επιστημονικού Συνεδρίου Φαρμακευτικής Φροντίδας, θα διεξαχθεί το 2ο Συμπόσιο Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών για την Αντιμετώπιση των Λοιμώξεων», από την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοποιών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων (ΠΕΦΝΙ), με Ομιλίες και Εργαστήρια για νοσοκομειακούς φαρμακοποιούς.

Δείτε το πρόγραμμα

6η Επιστημονική Ημερίδα της ΕΛΕΝΕΠΥ

Η Επιστημονική Ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Νανοτεχνολογίας στις Επιστήμες Υγείας (ΕΛΕΝΕΠΥ), έχει ως στόχο να παρουσιάσει στην επιστημονική κοινότητα, αλλά και το ευρύτερο κοινό, προηγμένα θέματα Νανοτεχνολογίας, νέες καινοτομίες, καθώς επίσης και χρήσιμα θεραπευτικά εργαλεία.

Δείτε το πρόγραμμα

Επιχειρηματικότητα και Εξελίξεις στο Επάγγελμα
Επιχειρηματικότητα

Αφιερωμένη σε επιχειρηματικά θέματα, αλλά και σε εξελίξεις που αφορούν τον φαρμακευτικό κλάδο, η ενότητα αυτή έχει ως στόχο την ενημέρωση και ανάπτυξη των διοικητικών, εμπορικών και διαχειριστικών δεξιοτήτων των επαγγελματιών υγείας, για τη βέλτιστη οργάνωση, διαχείριση και ικανοποίηση των αναγκών των ασθενών-πελατών. Στην ενότητα αυτή, εντάσσεται επίσης Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητα, από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ), με 4 ομιλίες.

Δείτε το πρόγραμμα

Ψηφιακή Στρατηγική

Στόχος της ενότητας αυτής, η ενημέρωση σχετικά με καινοτόμες πρακτικές, καθώς και χρήσης της τεχνολογίας και των ψηφιακών εφαρμογών από τους επαγγελματίες υγείας, για την εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των αναγκών των ασθενών-πελατών.

Δείτε το πρόγραμμα

Εργαστήρια Εταιρειών-Χορηγών

Οι εταιρείες του χώρου θα παρουσιάσουν νέες καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα υγείας και ομορφιάς, μέσω εκπαιδευτικών παρουσιάσεων, σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες.

Δείτε το πρόγραμμα

New Brands Concepts

Μία πρωτοποριακή ενότητα για την ελληνική αγορά φαρμακείου, με 15λεπτες παρουσιάσεις του concept νέων μαρκών, από εταιρείες του χώρου. Στόχος είναι οι φαρμακοποιοί να γνωρίσουν νέες μάρκες, που θα διαφοροποιήσουν την προσφορά στο φαρμακείο, μέσα σ’ ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον. Περίπτερα των νέων μαρκών, θα είναι στημένα κοντά στην αίθουσα των παρουσιάσεων, για εκτενέστερη ενημέρωση των φαρμακοποιών.

Δείτε το πρόγραμμα

Πρόσφατα άρθρα

  Πρόσφατα σχόλια

  Χωρίς σχόλια για εμφάνιση.
  Latest Posts
  Ads
  Categories
  • Χωρίς κατηγορία